Training
Coachen
Aurareding
Inspiratie
Contact
Welkom
De Ontluikende Vlinder symboliek

Coachen
Coachen

Coachen

Je herkent het vast wel:

Je loopt vast in je werk, je relatie of op ander gebied. Je hebt het gevoel dat je in een vicieuze cirkel ronddraait. Je gebruikelijke strategieën werken niet meer en het ontbreekt je aan kracht en inspiratie om er uit te stappen.

Anderzijds kan je juist het gevoel hebben dat er meer in je zit dan je laat zien, dat je een nieuwe stap wilt zetten in je leven of aan een nieuwe uitdaging toe bent. Maar het ontbreekt je aan tools om in actie te komen.

Kortom: je wilt dat er iets verandert!


Zonder verandering is er geen groei. Je wilt wel veranderen, maar niet veranderd worden.

Verandering van je uiterlijke omstandigheden begint bij een verandering van binnen.

Verandering omdat jíj dat wilt en je hart je dat ingeeft.


Bij transformationeel coachen wordt verandering van binnenuit geactiveerd.

In een veilige, open en informele setting gaan we (samen) aan de slag met jouw coachvraag. De basis is dat alles er mag zijn. Dat je geraakt wordt, dat er wordt gelachen en dat jij je doel haalt.


Tijdens het gesprek stel ik je uitdagende, reflecterende en confronterende vragen. Daarnaast maak ik gebruik van diverse technieken en fungeer ik als spiegel. Hierdoor worden je innerlijke drijfveren aangesproken, krijg je inzicht en wordt je aan het denken gezet. Je krijgt een nieuwe kijk op de situatie. Door anders te kijken, krijg je een ander gevoel en door anders te voelen, ga je anders handelen. Hoofd, hart en handen worden bij een transformationeel coachgesprek op één lijn gebracht. Je voelt ruimte en vrijheid om andere keuzes te maken en een nieuwe richting te bepalen.


De opgedane inzichten zetten we samen om in concrete acties, zodat het niet blijft bij bewustwording, maar er ook écht diepgaande en blijvende verandering plaats vindt.

Hierdoor zul je je krachtiger en zelfstandiger voelen en een positieve energie ervaren. Je weet (weer) wat je wilt en hoe je dit moet aanpakken. Je hebt het gevoel dat je leeft in plaats van alleen maar te bestaan!


Hoe lang een coachtraject duurt is afhankelijk van jouw coachvraag. Het kan zijn dat je gewoon een duwtje in de rug nodig hebt of iemand die zonder oordeel naar je luistert. Dan volstaan één of twee gesprekken. Soms ook is het prettig als ik wat langer met je meeloop op je levenspad. Maar altijd met de intentie om zelfstandig je weg te kunnen vervolgen.
  

Ontluikende

De

Vlinder

Welkom

Coachen

Contact

Inspiratie

Training

Aurareading

 ©produced by Site-Creations.nl 2013-2017

"You cannot discover new oceans

unless you have the courage to lose sight of the shore"

-André Gilde-

Particulier

Werkgever