Aurareding
Training
Coachen
Inspiratie
Contact
Welkom
De Ontluikende Vlinder symboliek

Aurareding

Training

Coachen

De

Vlinder

Ontluikende

Welkom

Inspiratie

Contact

Wat is een aura? 
Een aura is een energieveld dat elk mens, dier en plant omhult. Iedere aura is uniek. Het is als het ware een afspiegeling van wat er binnen in ons gebeurt (en is gebeurd) op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. In de aura bevinden zich de chakra’s. Hiermee staan we in verbinding met de ons omringende energie. Er zijn zeven hoofdchakra’s met elk een eigen thema.


Wat is een aurareading? 
Tijdens een aurareading worden vier lagen van de aura en de zeven hoofdchakra’s gelezen. Er vormen zich gevoelens, beelden en kleuren die benoemd en verduidelijkt worden. Zonder oordeel geeft een aurareading je inzicht in jouw sterke kanten, je kwaliteiten en hoe ze tot uiting komen in je leven. Ook kan het inzicht geven in terugkerende patronen of beperkende ideeën over jezelf, m.a.w. waar houd je jezelf (onbewust) tegen?

Informatie die je niet met anderen wilt delen, is voor een aurareader niet zichtbaar.


Gedurende de reading benoem ik wat ik waarneem en jij kunt daar op reageren. Ook kun je vragen stellen die voor jou aan de orde zijn, bijvoorbeeld over jouw relaties met andere mensen, je werk of jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit kan zowel voor als tijdens de reading. In reacties na afloop van een aurareading komen de volgende woorden vaak terug: 

herkenning, verrassend, ontroerend, motiverend.

Vaak vindt een aurareading eenmalig plaats of als intake voor een coachtraject.


… en wat is het niet?
Een aurareading is géén toekomstvoorspelling. Het geeft geen oordeel over jou en jouw doen en laten. Evenmin worden er fysieke klachten benoemd en geïnterpreteerd.


Waarom een aurareading? 
Vanuit een ruimer (energetisch) perspectief  geeft een aurareading je informatie over jou en je leven, je drijfveren en je mogelijkheden. Uit nieuwsgierigheid kun je een aurareading laten doen, maar ook als je voor je gevoel ergens in vastgelopen bent of op een andere manier niet zo lekker in je vel zit. Het stimuleert je om nieuwe stappen te ondernemen en maakt je bewust van de motivatie die ten grondslag ligt aan de keuzes die je maakt.


Een aurareading duurt ongeveer een uur. In verband met het voor- en nabespreken is het goed om er anderhalf uur voor uit te trekken. Je kan opnameapparatuur meenemen, zodat je de reading nog eens na kan luisteren.  

 ©produced by Site-Creations.nl 2013-2017

  

"Peace comes from within. Do not seek it without"

                                                                      -Buddha-

Aurareading